Høståpent på Haugfoss og Koboltgruvene

Selv om hovedsesongen på museet nå er stengt har vi tradisjonen tro noe åpent også ut høstferien. Her finner du informasjon om hva som er åpent og når det er åpent.

Åpningstider
Haugfoss 30. sep - 9. okt kl. 11-17
Koboltgruvene og Kittelsen-museet 6. - 9. okt kl. 11-17
Koboltgruvene og Kittelsen-museet 16., 23. og 30. okt kl. 11-17

Haugfosstråkka med butikkene Landhandleriet og Madame Reiffs butikk, samt Thranestua kafé vil være åpne hver dag fra 30. september – 9. oktober. Åpningstidene er kl. 11-17.
Her kan du nyte en god lunsj over Haugfossens fossefall og ta en titt i butikkene som har mye godt å by på til kalde høst- og vinterkvelder. Nymalt kaffe, te, godt til kaffen og massevis av flott til hjemmet finner du i Landhandleriet. I Madame Reiffs butikk er det i tillegg til smykker og mineraler varme tøfler, pledd og skjerf som er perfekt utover høsten.

På Koboltgruvene og Kittelsen-museet holder vi åpent 6. – 9. oktober kl. 11-17. Her blir det åpen gruvekro, Historisk gruvetur kl. 12 og 14 hver dag og åpne gruvemuseer. Vi holder også åpent de tre siste søndagene i oktober kl. 11-17. På Kittelsen-museet blir dette siste mulighet til å oppleve Bendik Kaltenborns utstilling i galleriet.

For reservasjon av billetter til historisk gruvetur, send en e-post til gruvetur@blaa.no med ønsket dato og tidspunkt.

Vi vil også anbefale turområdene på Koboltgruvene. Det er spesielt vakkert på Skuterudåsen utover høsten og Koboltgruvene er et flott utgangspunkt for høstturer i skog og mark.

Se også

Barnas gruvetur

Gruvebutikk med turistinformasjon

Gruvekroa

Gruvemuseene

Gruvesafari

Haugfossen Rundt

Historisk gruvetur

Jakten på kobolten

Kittelsen-museet

Landhandleriet

Madame Reiffs butikk

Nordgruvene Rundt

Sydgruvene Rundt

Thranestua