Billetter

Ønsker du å nyte en dag i våre flotte park- og turområder, er du hjertelig velkommen! Områdene våre er åpne og til fri benyttelse for alle.  Parkering er også helt gratis.

Blid betjening i Turistinformasjonen på Blaafarveværket.

Du trenger ikke billetter dersom du kun vil besøke butikker, spisesteder eller Barnas Bondegård. Det eneste som krever billett, er guidede gruveturer og inngang til kunstutstillinger. 

Guidede gruveturer

NB! Husk å sjekke søppelpostmappen på din e-post da e-posten med billettene kan havne der.


Kunstutstillinger

Billetter til kunstutstillingene og Kittelsen-museet kjøper du ved de respektive utstillingene – eller i Turistinformasjonen på Værket.

  • Inngang kunstutstillingen på Værket – Voksen 179,- / Under 15 år gratis
  • Inngang Kittelsen-museet – Voksen 80,- / Under 15 år gratis
  • Inngang Nyfossum – Voksen 80,- / Under 15 år gratis
  • Fellesbillett 3 kunstutstillinger – Voksen 259,- / Under 15 år gratis
  • Sesongkort 3 kunstutstillinger – Voksen 549,- / Under 15 år gratis

Er dere en gruppe på over 15 personer? Klikk her for å se våre tilbud til større forhåndsbestilte grupper.

Flyktninger fra Ukraina tilbys gratis inngang på Blaafarveværkets kunstutstillinger (Værket, Nyfossum og Theodor Kittelsen museet på Koboltgruvene i 2023. Vi vil gjerne bidra til å ønske velkommen og til å la flyktninger bli bedre kjent med vår historie, kultur og levesett.

«Oppholdskort» eller «asylsøkerkort» skal benyttes som ID. Dersom du er usikker på om ordningen gjelder deg eller noen du vil ha med deg på hos oss, ta kontakt med administrasjonen i forkant. Gjelder det grupper i regi av flyktningkontor eller lignende, ta kontakt i forkant.