Madame Reiffs butikk

Vegg i vegg med Landhandleriet på Haugfosstråkka ligger denne litt skjulte perlen av en butikk på Haugfosstråkka. Her kan du gå på skattejakt og finne det unike smykketilbehøret til festdrakten eller til hverdags.

Stein og mineraler er brukt til smykker i tusenvis av år. Vi har et stort utvalg av unike smykker og andre stein- og mineralsuvenirer. Madame Reiffs butikk er oppkalt etter Madame Reiff som drev pensjonat på Haugfoss på slutten av 1800-tallet og var kjent for å yte god service til sine gjester, akkurat slik vi også liker å gjøre.

Smijern- og skinnprodukter finner du også her. I disse gamle og historiske lokalene får du inspirasjon allerede når du ser alle de fine produktene utstilt. I dette bygget har det vært drevet butikk siden 1800-tallet. Lysestaker, skinn, vesker og hansker er flotte gaveideer og noe å unne seg selv. Andre ting som pledd, servietter og linstoff til for eksempel gardiner er også populært i Madame Reiffs butikk på Haugfoss. Tar du en titt rundt i flere av våre butikker og kafeer vil du se at det er det samme linstoffet som vi selv lager gardiner av.

Visste du at Edvard Munch var en av gjestene på Madame Reiffs pensjonat? Les mer om “Morgen” som han malte her i 1884.

Se også

Haugfossen med vannhjul

Blaafarveværket Rundt

Godteri i Landhandleriet på Haugfoss.

Landhandleriet

Uteservering på Thranestua kafé på Haugfoss.

Thranestua