Konsert: Klassisk sommer #4 – ”Engelsk kammermusikk.”

Entrance
Free

Engelsk kammermusikk

Simen Matsuzaki Haufmann, fiolin
Julie Yuqing Ye, klaver

Repertoar:
Elgar – Fiolinsonate i e-moll

Ireland – Fiolinsonate nr. 1 i d-moll

Om musikerne:
Klassisk Sommerer et samarbeid med Dextra Musica der landets fremste unge musikere byr på sine klassiske favoritter.

Simen Matsuzaki Haufmann har gått på Bachelorutdanning på Høyskoleavdelingen på Barratt Dues musikkinstitutt ved Bård Monsen. Blant opptredener og konkurranser kan det nevnes solist med Bærum Symfoniorkester under nyttårskonsertene i Bærum Kulturhus og med Wolfgang Plagge på festforestilling i Bærum kulturhus 17. mai 2014. En tidligere kvartett, Con Fuoco, fikk førstepris i regional konkurranse i UMM 2016. I 2015 oppnådde Simen «Elite Award» i 2nd Raffles International Competition i Singapore.

Julie Yuqing Ye ferdigstilte Diplomstudiet på Norges Musikkhøgskole i 2018, etter å ha tatt masterutdanning ved Guildhall School of Music and Drama i London. I løpet av den tiden gikk hun hos Marianna Shirinyan, Håvard Gimse, Charles Owen og Katya Apekisheva. Hun studerte også hos Alessandra Georgia Brustia under utveksling på Claudio Monteverdi Conservatorio i Bolzano, og gikk i mange år hos Einar Steen-Nøkleberg på Barratt Due musikkinstitutt. Hun bor for tiden i Oslo hvor hun frilanser og underviser piano.

Dextra Musica er et datterselskap av Sparebankstiftelsen DNB. Selskapet eier noen av verdens beste strykeinstrumenter og låner dem ut til etablerte og talentfulle norske musikere. Målet er å utløse gode krefter i norsk musikkliv og øke interessen for klassisk musikk og folkemusikk.