Førjulsåpent på Blaafarveværket

For 21. året på rad blir det førjulsåpent på Værket og Haugfoss. Lørdag 2. desember åpner vi igjen dørene for å runde av det som har vært et innholdsrikt år på museet.

Åpningstider førjulsåpent
2. - 17. desember kl. 12 - 18

Etter en flott jubileumssommer og høst går vi i julemodus og setter i gang julebaksten for alvor. I tillegg til tusenvis av lefsekling produseres det også julekaker og en rekke godsaker på vårt storkjøkken. Det stekes medisterkaker i hopetall, det saftes hundrevis av kilo med rips og det lages glass på glass med vår berømte julesild.

Ta en titt på hva vi tilbyr som du kan kjøpe med hjem.

Åpningstider:  2. – 17. desember, kl. 12-18 hver dag.

I Bødtkerkroa blir det både servering av førjulsmiddag og annet godt i tillegg til salg av julebaksten og godsakene fra kjøkkenet. Med romslige åpningstider på ettermiddagen håper vi lokalbefolkningen har mulighet til en middagstur selv på hverdagene.

Julehandel på Værket og Haugfoss
Den Blå butikk på Værket samt Landhandleriet og Madame Reiffs butikk på Haugfoss følger samme åpningstider før jul. Alle butikkene får på juledrakten både innvendig og utvendig og er klare for å ta imot de som ønsker å ta gavehandelen i rolige og historiske omgivelser.

Grupper?

Er man en gruppe på 15 eller flere som ønsker en hyggelig førjulsdag eller middag på Blaafarveværket har vi tilbud til dere!