Gjest i podcasten “Rekommandert”

Mandag 25.mars er vår museumspedagog og historiker Lasse Hermansen Bjørnland på nytt gjest i Kristopher Schaus podcast “Rekommandert”, og denne gang er temaet giftig tapet!

Vi siterer Schau i sin omtale av episoden:

Dere hørte riktig; tapet. I dette tilfelle giftig tapet. Grønn, arsenikkholdig dekor som gudskjelov ikke pryder veggene våre lenger, skjønt gudene skal vite at vi var gale etter den flotte grønnfargen som denne giften kunne gi på hjemmene våre om vi går litt tilbake i tid. Industri, mote og idioti i skjønn forening.

Kristopher Schau

Smalt? Javisst.
Gøy? Det skal vi love deg.

Lasse har vært gjest i podcasten én gang tidligere. Det var i mai 2023 og temaet var mer generelt om Blaafarveværket. Foran et stort publikum på Union Scene ble både Lasse og Kristopher Schau tidlig enige om at her er det muligheter for nye episoder med smalere temaer. Derfor var det veldig hyggelig da invitasjonen til en ny episode kom.

Episoden fra mai 2023 kan du for øvrig høre her!

Siden i fjor har Rekommandert flyttet sine live-innspillinger noen hundre meter, fra Union Scene til Strømsø Torg og Kometen scene. Vi gleder oss til å høre mer om giftig tapet og håper dere også tar turen.

Du kan være gjest!
Hvor: Strømsø Torg 4, Drammen.
Når: 25. mars kl. 20.00

Klikk her og kjøp billett!