Gruppebesøk

Vi har lang erfaring med å skreddersy spennende dagsopplegg for grupper i alle størrelser. Her finner du tilbudene vi har til forhåndsbestilte grupper.

Blaafarveværket blir ofte brukt som turmål for en hyggelig dagstur. Her kan en kombinere spennende opplevelser med nydelig mat i historiske omgivelser.

I vårt turforslag for 2022 som du snart kan laste ned på siden her finner du alle åpningstider, menyer, priser og forslag til opplegg for en hel dag på Blaafarveværket og Koboltgruvene.

Forslagene kan tilpasses etter behov. Gruppeforslagene gjelder min. 15 personer.

Vi skreddersyr turer og spesialarrangementer. Vi tar imot bestilling og tilrettelegger for selskaper som sommeravslutning, feiring av jubileer, seminarer og andre arrangementer. Ta gjerne kontakt på telefon 32778800 eller epost info@blaa.no – så hjelper vi deg gjerne.

Vi er behjelpelige med rom, bespisning og kulturelle tiltak i forbindelse med aktiviteter opp til 350 personer. De fleste utstyrsbehov i denne forbindelsen kan dekkes.

Barnehager og skoler

Vi har også besøk av barnehager og skoleklasser gjennom hele året som gjennomfører egne opplegg. Ta kontakt for mer info.