Gruppebesøk

Vi har lang erfaring med å skreddersy spennende dagsopplegg for grupper i alle størrelser. Her finner du tilbudene vi har til forhåndsbestilte grupper.

Blaafarveværket blir ofte brukt som turmål for en hyggelig dagstur. Her kan en kombinere spennende opplevelser med nydelig mat i historiske omgivelser.

Her kan du snart laste ned turforslag for 2022 med alle åpningstider, menyer, priser og forslag til opplegg for en hel dag på Blaafarveværket og Koboltgruvene.

Forslagene kan tilpasses etter behov. Gruppeforslagene gjelder min. 15 personer.

Vi skreddersyr turer og spesialarrangementer. Vi tar imot bestilling og tilrettelegger for selskaper som sommeravslutning, feiring av jubileer, seminarer og andre arrangementer. Ta gjerne kontakt på telefon 32778800 eller epost info@blaa.no – så hjelper vi deg gjerne.

Store deler av vår bygningsmasse kan stilles til disposisjon for avholdelse av kurs eller møter.

Vi er behjelpelige med rom, bespisning og kulturelle tiltak i forbindelse med aktiviteter opp til det antall personer som til enhver tid er lov av smittevernhensyn. De fleste utstyrsbehov i denne forbindelsen kan dekkes.

NB! Grunnet Covid-19 må vi ha forbehold om at endringer kan skje på kort tid for å følge de retningslinjer som til en hver tid måtte være gjeldene. Dette gjelder spesielt antall deltakere på aktiviteter.

Barnehager og skoler

Vi har også besøk av barnehager og skoleklasser gjennom hele året som gjennomfører egne opplegg. Ta kontakt for mer informasjon.