Stabbursbutikken

Stabburet ved direktørboligen Nyfossum har både billettluke og butikk. Men mesteparten av vareutvalget finner du utenfor butikken i den koselige hagen.

Stabbursbutikken har et utvalg av våre suvenirprodukter og interiør inne i butikken. På utsiden finner du store potter og krukker, krydderurter og honning. Med sitt store og velholdte hageanlegg er det fint å gå rundt på Nyfossum. Da er det også lett å la seg inspirere og tenke på hvordan man kunne tenke seg å ha det i sin egen hage også.

Her finner du keramikkrukker, potter og potteskjulere, hageredskaper og morsomme ting til å pynte opp hagen med. Her har vi også bøker om hagebruk og urter.

Hagen på Nyfossum har både lysthus, karpedam med en liten romantisk bro over og gamle epletrær med forskjellige eplesorter.

På Nyfossum kan man nyte roen og stillheten i grønne omgivelser. Da er det godt med en kopp kaffe og et kakestykke eller en is ved et bord i hagen. Stabbursbutikken har enkel servering for de som vil nyte en stund på tunet rundt den gamle direktørboligen innen de besøker det staselige hovedhuset og kunstutstillingen i den sjarmerende gamle tømmerlåven.

Spesielle åpningsdatoer 8. mai – 21. mai. Klikk her for alle åpningstider.

Andre ting du kan se og oppleve