Museumsbutikken

I inngangen til kunstutstillingen på Blaafarveværket ligger vår museumsbutikk med billettsalg. Her har vi et bredt utvalg av kunstbøker, postkort, plakater og andre suvenirer relatert til våre kunstutstillinger gjennom 40 år.

Til hver eneste kunstutstilling vi har vist på Blaafarveværket har det blitt laget en bok der både vi selv og gjesteskribenter har bidratt med artikler rundt kunstnerne og verkene på utstillingene. Årlig blir det også trykket opp postkort og plakater av utvalgte motiver. Du har garantert sett en Blaafarveværket-plakat i en gang, på et kontor, en hytte eller kanskje du har en hengende på veggen selv.

Vi har også andre egenproduserte suvenirer som krus, glass, magneter og andre ting. En av våre vakreste suvenirer er kunstskjerfene med motiver av Theodor Kittelsen og Ida Lorentzen som du også finner her.

I museumsbutikken kan du også finne unike produkter i keramikk og glass. Pelargonieutstillingen i inngangen er også populær. De sjeldne pelargoniene dyrkes frem i nabolaget, nærmere bestemt hos Anne Solberg som bor i Blaafarveværkets gamle bokholdegård. Stiklinger av disse blomstene selges slik at du kan dyrke frem din egen.

I museumsbutikken kjøper du også billett til alle våre kunstutstillinger.

Andre ting du kan se og oppleve